Bilaketa aurreratua

Konparazio-bilaketa

Emaitzak: 124

Angulen ordezkoak: berrikuntza arrakastatsua. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2016 (38)
Surimia ekoizten duen sektorean edo arloan, berrikuntza eta garapen...
...k ematen dizkien arazoak, baina ez dakigunez surimiak zehatz-mehatz zer-nolako osagaiak dituen, hobe da ez jatea....
Ura eta gehigarriak: Gula ekoizleek surimi pasta desizoztu hori erabiltzen dute lehengai gisa, eta ura...
Surimia asko erabiltzen da itsaskien eta arrainen ordezkoak egiteko...
..., pertsona bakoitzak, batez beste, 33,3 gramo surimi hartzen ditu hilean.
Surimiak erraztasun handia du ura atxikitzeko eta gel testura bat so...
Surimia, azken batean, arrain zuriz egindako pasta bat da.
...>, batez beste, herritar bakoitzak 33,3 gramo surimi hartzen du (hor sartzen dira karramarro ziriak, otarrain is...
Bestetik, surimia ez da kopuru handietan jaten, eta, hortaz, nahiko eskuragar...
Surimiak aukera ematen du gel termoegonkorrak sortzeko, hau da, hiru...
Surimiz egindako lehen karramarro barratxoak 80ko hamarkadan iritsi...
Surimia eta sushia boladan daude, eta bilakaera aipagarria izaten a...
Japonian, milaka urte badira surimia lantzen dutela.
... 70eko urteetan, Japonian asko handitu zen surimiaren ekoizpena, eta hurrengo hamarkadan Europara ere iritsi zen....
Surimi makilatxoak, EROSKI basic, 350 g-ko erretilua
Surimia pasta zuria da, usainik eta zaporerik gabea, eta, hortaz, b...
Gehigarriak eta koloratzaileak ere izaten ditu surimiak, lortu nahi den produktuaren araberakoak.
Produktu asko eta asko dira surimiarekin eginak eta gure merkatuetan ohikoak direnak, adibidez karra...
...> produktuen lehengai gisa baino ez da erabiltzen surimia gehienetan.
...rainaren gihar xehatuari tratamendua emanez hasten da surimia egiteko prozesua.
Surimi makilatxoak, EROSKI, 250 g-ko erretilua
Surimi gela edo pasta zenbait gehigarrirekin nahasten da: aglutina...
...elaxe hasi ziren ordezko baten bila, eta surimian aurkitu zuten, Japonian hainbat mendetatik jaten duten arra...
Angula itxurako surimia baratxuri eran oliba olioarekin, DANI, 50 g-ko lata
Surimi birrina, EROSKI, 150 g-ko erretilua
Surimi barratxoak, KRISSIA, 200 g-ko packa
Surimi barratxoak, KRISSIA (aurrezki packa), 400 g-ko erretilua
Hainbat gai aglutinatzailerekin nahasi daiteke surimia, adibidez gatzarekin, soja proteinarekin, almidoiarekin edo...
Surimia, berez, ez da produktu bukatu bat, tartekoa baizik, hainbat...
...edozein eratan eta hainbat zaporerekin jaten dute surimia (gozoa, gazia, ketua, frijitu...), baina Mendebaldean, aldi...
Surimi birrina, EROSKI, 150 g-ko erretilua
Surimia ez da produktu merkea, ez angulen ordezko gisa saltzen dene...
Herritarrei gustatu egin zitzaizkien surimiz egindako produktuak eta horregatik hasi ziren jaten, eta or...
...ek (E-621 monosodio glutamatoa) handitu egiten dute surimia egiteko erabiltzen diren lurrinen zaporea.
...behar dugu arrain eta itsaskien ordezkoak, surimia adibidez, glutena duten elikagaien sailean sartu behar ditu...
Angulen ordezkoak surimiarekin egiten dira.
...kiak alderatzeko orduan, pertsona bakoitzak astean surimi errazio bat (100 gramo) jaten duela kalkulatu dugu, eta ang...
Europa osorik hartuta, Espainiako Estatua da surimi gehien jaten den herrialdeetako bat.
Arrainak, dena alde. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2005 (1)
Horrelako produktu bat surimi (arrain gihar birrindua) izenekoa da: honi esker, dietan pr...
ELIKADURA. HAZKURRI KONTUAK. Arrainaren kondarrak. Egilea(k) AGIRRE ALONSO, Edorta. Berria, Euskal Editorea SM 2009 (1)
Horren adibide ezagun edo zabalduena, beharbada, surimia da: arrain osoa zanpatu, izoztu, arrautza-zuringoarekin eta...
EZARIAN. ELIKADURA. Ondo janez handitzen ELKARRIZKETA: Leire Etxaide. Sukaldaria.. Egilea(k) LASA, Irune. Berria, Euskal Editorea SM 2009 (2)
...gaiak: 5 patata ertain, 150 g izkira, 4 makilatxo surimi, 4 koilarakada tomate saltsa, arrautza egosi bat eta 4 koil...
...ei kendutako mamiarekin, izkira zuritu txikituekin eta surimi zatitxoekin; bota tomate saltsa ere.
Elikadura. Hazkurri kontuak. Hazkurriaren lepotik. Egilea(k) AGIRRE ALONSO, Edorta. Berria, Euskal Editorea SM 2011 (1)
...uringoan emanaz eta arrain-prezioan ordainaraziz, surimiaren kasuan, adibidez.Franco (oraingoen pareko) demokrata euskal...
Etiketak zer adierazten duen jakiteko klabeak / 20 gramo gantz / Arraina / Gehiegikeriazko egunaren biharamuneko otorduak / Glutamato monosodikoa. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2006 (1)
...>ur gaziarekin izozturiko arrainak ere--, kabiarrak, surimizkoek -gulak, sasi-karramarroa, otarrain-buztan izenekoak- gatz a...
Euskal Herriko pintxo lehiaketa. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2009 (1)
... ohiko pintxoak jaten ohituta geunden: maionesarekin, surimiarekin, arrautzarekin... Orain, berriz, beste pintxo-mota batzuk d...
Haurrentzako menuak jatetxeetan: aukera gutxi eta kalitate dietetiko apala. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2013 (2)
...gosia, arrautza gogortua, latako hegaluzea, zainzuriak, surimia, oliba-olioa, ozpin lurrindua)
...estebeteak, arrautza gogortua, haragi xehatua, atuna, surimia, gaztak...).
Menu hiperproteikoak | Azido zitrikoa | Haurrek gibela jatearen kalte eta onurak | Eztia eta hotzeria. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
...tza gehitu pure eta barazki kremei; entsaladari atuna, surimia edo bestelako kontserba batzuk botatzea da beste aukera bat...
Non eta nola gorde elikagaiak?. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2003 (1)
...ala nola urdaiazpiko egosia, fianbreak, antxoa gazia, surimia, gulak, pateak, keztatuak, etc.) hotzetan kontserbatu behar...
Olatu berriak Poloko uretan: Bering itsasoko arrantza. Egilea(k) , REC estudioa. ETB dokumentalak, Euskal Irrati Telebista 2010 (1)
...en arrain guztia prozesatzen du: xerrak, arrabak eta surimia, hau da, arrain zanpatua eta aromatizatua.
Sei angula suzedaneo, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2007 (16)
Surimiaren ezaugarri bereizgarriena jele bat osatzeko duen gaitasun ed...
Aurretiaz prestaturiko jangai honen lehengaia surimia da, hots, zaporez, kolorez, usainez, ukituz eta itxuraz apa...
...Garrantzi handiagokoak dira erabilitako osagaiak eta surimiaren jelifikatze-ahalmena.
Surimi fabrikatzeko arraina uretan ikuztean bitamina hidrosoluble ...
Surimia ekoizteko, lehendabizi gantz gutxiko arrainaren gihar birri...
Suzedaneo hauen fabrikatzaileek surimia ez dute beraiek prestatzen, eginik erosten baitute.
Ez zapore, ez usainik duen ore zuria da surimia; beraz, azken produktuak agertzea nahi ditugun ezaugarriak ...
Surimia lehengai daukan suzedaneo honek aingira umeek baino askoz e...
...e badu ere, arrainaren kondarrak ez dira baliatzen surimia egiteko, solomoak baizik.
Fabrikatzailearen lehengaia surimi desizoztua da; horri ura eta gehigarriak erantsiko dizkio.
Surimia, irtenbide komertzial urrieneko edota kostu apaleneko arrai...
...>eta itsaskien suzedaneoak ekoizteko baliatzen den surimia dute (japonieraz, "arrain mami birrindua") osagai nagusia.
...arazten dieten arrain guztien zerrenda badakite ere, surimia egiteko nolako osagaiak erabili diren ez baita datu ezaguna...
Lehengaia ( surimia) osatzean baliaturiko arrain espezieak Alaskako abadira (Na...
...Zapore-indartzaileek (glutamato monosodikoa, E-621) surimiaren usaina areagotzeko aroma indartu egiten dute.
Bukatzeko, surimi hori izotzaldian zehar produktuaren propietateak bermatuko ...
Sendagai diren elikagaiak. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2008 (1)
...ragizkoei (hesteki, pate etab.) eta arrainezkoei ( surimia).
Surimiak eta suzedaneoak: ordezkoek ere elikatzen dute baina gatz gehiago daukate. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2016 (30)
Erosketa gida: Surimiak eta karramarro eta angula suzedaneoak
...o gehiagori pentsaezina egingo zaio supermerkatuan surimirik ez egotea, baina, egia esan, produktu hori aski berria da g...
Surimi ziriak (Compesca), 44 gramo (3 makilatxo)
Surimia egiteko, gutxi saltzen diren edo etekin gutxi ematen duten ...
Surimi barratxo freskoak (Sistemas Britor), 58 gramo (3 ziritxo)
Adibide gisa, surimia izozten denean, izotzezko beirak sor daitezke, eta horien e...
Espainiako Estatuko herritarrek hilean 33,3 gramo surimi jaten dute batez beste, eta kaloria kopurua arrainak duenar...
Surimiaren beste aldaera bat "kamabobo" delakoa da, zeinak itxura erdi...
Surimiz egindako produktuetan, markak badu eragina prezioan, eta ba...
...derdi, bai gulen prezioari dagokionez eta bai surimi ziritxoen prezioari dagokionez ere:
...> garestiagoak dira (gularik merkeenek, adibidez, surimi ziririk garestienek adina balio dute).
...handiak izaten ditu Espainiako Estatuan: saltzen den surimi guztiaren %20 hain zuzen.
Surimi izoztuaren kontsumoa, gainera, %10 handitzen ari da urtetik...
...a soil batek asko irabaz dezakete gula batzuk edo surimia erantsita.
...aurreztu daitekeela ikusteko, Krissia etxeko surimi barratxoak jar daitezke adibide gisa.
...>garrantzi komertzialaren froga bat gehiago da surimia existitzea bera".
Hau da, karramarro ziriak surimiarekin egiten diren arren, ez dira elkarren sinonimoak, jende asko...
Guk gehien ezagutzen dugun surimia, ordea, "karramarro ziriak" dira, "itsas barratxoak", "itsa...
Surimiak eta suzedaneoak: ordezkoek ere elikatzen dute baina gatz ge...
Gaur egun, surimiaren sailean, enpresa hori ageri da guztien buruan Espainiako Es...
...>, batez beste, herritar bakoitzak 33,3 gramo surimi hartzen du (hor sartzen dira karramarro ziriak, otarrain is...
Surimiaren merkatua
Surimi ziritxoak eta gulak osagarri ezin egokiagoak dira sukaldean...
...Gulak, merkeak izan arren angulen aldean, surimi ziriak baino dezente garestiagoak dira (gularik merkeenek, ...
Surimi ziri hoztuak
Pentsatzekoa den bezala, surimiaren gisako produktu merke eta aldi berean gustagarri batek inte...
" Surimi" hitza bera ere japonieratik dator eta "arrain xehatuaren g...
Munduan 1,5 milioi tona surimi jaten dira urtean.
Hotzean merkaturatzen den surimia gutxiago saltzen da, garestiagoa delako batez ere; hori del...
Surimi birrina, Seacrets (Angulas Aguinaga), 50 gramo (ontziaren 1...
Zeliakoek ere ospatu nahi. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2012 (1)
...nbreak edo jaki hotz-egosiak, urdaiazpiko egosiak eta surimiak (chatka-ziriak, gula...).
Zortzi surimizko jakiak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2003 (2)
Arrainezko jaki karramarro zaporedunak ( surimia)
Nutrizioaren ikuspegitik, surimiz eginiko produktuek balio biologiko handiko proteinaz hornit...