Bilaketa aurreratua

Konparazio-bilaketa

Emaitzak: 218

'Lore anitzeko' zazpi ezti ontziratuak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2007 (1)
Eztiaren kolore, usain eta zaporea -kalitate organoleptikoa, alegia- lore espezieek eta erleak ekoizten duenetik kontsu...
'Joseba Sanchez: 'Sekulako eboluzioa ikusi dut Elgetan, bailarako onenetarikoa''. Egilea(k) ZEBERIO, Larraitz. , Goiena Komunikazio Taldea 2017 (2)
...ito-toxizitatea ere bai. Azken finean, test organoleptikoa egitea da.
...>dugu. Azken finean, erakutsi diet proba organoleptikoak egiten. Lehenengo konpost-tea prestatu behar dugu: neurri b...
10 gurin eta margarina. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
...a alderik ez elikadura osaeran eta ez ezaugarri organoleptikoetan.Horiek guztiak ikusita, da margarina batek lortu izango d...
ALBISTEAK 2005-10-22. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2005 (1)
... modutara azter dezakegu. Guretzat, produktuaren kalitate organoleptikoa da garrantzizkoena. Jendeari izugarri gustatzen zaio gure g...
ARABAKO ERRIOXAKO ARDO BERRIA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2009 (1)
...siko-kimikoetatik aztertu dira, eta noski, ikuspegi organoleptiko eta sentsorialak ere hartu dira kontuan, denak batuta oso i...
ARABAKO PATATA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2005 (1)
... kontuaz ari naiz. Goi-mailako ezaugarri organoleptikoak dituzten barietateak erregistratuta dauzkagu Eusko-Labelare...
ARDOXKA. Roberto Sarriugarte. Ingelesaren zurbeltza. Egilea(k) SARRIUGARTE, Roberto. Berria, Euskal Editorea SM 2015 (1)
...motagatik, baita eskaintzen dituen ezaugarri organoleptikoengatik ere.Ardo lehorra da, baina oso freskoa, eta fruta ugari esk...
Algusto. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2009 (1)
...> da gure lehen helburua. Bigarrenik, ikuspegi organoleptikotik begiratuta, produktu ezin hobeei buruz ari gara. Jaki horie...
Antxoaz beteriko olibak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2004 (1)
...rraztuko du eta produktu honek dituen bereizgarri organoleptikoak garatzen eta hezurra olibari ateratzen lagunduko du.
Aparteko zainzuri lodi zurien zortzi laginak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2001 (1)
Ezaugarri organoleptiko jakin batzuk (zaporea, usaina, ukitua, hari-kopurua, kolore...
Arrautza, biribila dohainetan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2013 (1)
...z da hala; ez dago desberdintasun nutrizional eta organoleptiko aipagarririk bi moten artean.
Atun argia landare oliotan: zazpi laginak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2006 (2)
...>), horien artean hautatzeko garaian ezaugarri organoleptikoetara (usain, zapore, itxura, etc.) eta preziora jo beharko litza...
...aukate), horien artean hautatzeko unean ezaugarri organoleptikoetara eta preziora jo beharko litzateke: azterketa honetan aukera...
Atuna eta hegaluzea oliba oliotan: bederatzi kontserba. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
...na ikusi egin beharko litzateke ea ezaugarri organoleptiko hobeak dituen: zaporea, usaina, kolorea, uzten duen zaporea...
Azkar, eroso, era askotakoak... dena abantaila ote?. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2004 (1)
Produktuok beren propietate nutrizional, organoleptiko eta higienikoak hilabetetan mantentzen dituztenez, etxean b...
BAZKALEKUEN IKERKETETARAKO ELKARTE ESPAINIARRAREN. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2007 (1)
...litatea epaitu, saritu eta sustatzea da, ikuspegi organoleptikoa eta analitikoa kontuan harturik.
BERMEOKO ARRAIN AZOKA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2009 (1)
...> da, bai ikuspegi analitikotik bai ikuspegi organoleptikotik.
BETIZUEN NEURRIKO I+G. Egilea(k) FERNANDEZ, Jon. Berria, Euskal Editorea SM 2018 (1)
...> zuten betizu-idi haragiaren lehen dastatze organoleptikoa, eta aurtengo apiril hasieran bigarrena, Iruñean. Hainbat a...
BIZKAIKO TXAKOLINA - 2006. URTEKO UZTA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2007 (2)
...uktua â"txakolinaâ" aztertzen du, eta dasta organoleptiko bat egiten du. Produktua merkaturatzeko zuzena bada, orduan...
...uktua â"txakolinaâ" aztertzen du, eta dasta organoleptiko bat egiten du. Produktua merkaturatzeko zuzena bada, orduan...
Banan bana, zazpi oilasko salda. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2008 (1)
Ikuspegi organoleptikotik begiratuta -dastatze probako emaitzen arabera-, hobeak dira...
Banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2002 (27)
...nak dira ekoizteko modua, osaketa eta ezaugarri organoleptikoak (hau da, kontsumitzaileak dastatzean atzematen dituen zapor...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 10 puntu, txigortze ertain-arina, oso atsegina, bi...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 6,5 puntu, oxidazio-lorratzak.
...giniko dastatze-proba batean zehazturiko kalitate organoleptiko (zaporea, kolorea, lurrina) hutsa kontuan izaki, kalitate e...
...nda, azkenik, beste guztiez bestelako ezaugarri organoleptikoak hornitua zegoen, robusta pleguari dagokion legez.
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 7,5 puntu, txigortze ertaina, atsegina, azidulatua...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 6 puntu, txigortze biziaren eta oxidazioaren arras...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 7,25 puntu, txigortze arina, atsegina, azidulatua,...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 6 puntu, bertan nabarmentzen baita zelulosen usain...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 4 puntu, oxidazioaren eta txigortze biziaren arras...
Ireki ondoren, kalitate organoleptikoa urrituz doa pixkanaka.
Ireki ondoren kalitate organoleptikoa abiadura azkarrean desagertuz doa.
Balorazio organoleptikoaNone
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 8 puntu, txigortze ertain-arina, atsegina, bizkorg...
Balorazio organoleptikoa ( 1/10 )
Balorazio organoleptikoaNone
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 7,75 puntu, txigortze bizia, atsegina, azidulatua....
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 10 puntu, txigortze ertaina, oso atsegina, bizkorg...
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 5 puntu, txigortze bizi-biziko robusta pleguari da...
Ireki ondoren kalitate organoleptikoa abiadura ertain-azkarrean desagertuz doa.
Ireki ondoren, kalitate organoleptikoa urrituz doa azkar samar.
Ireki ondoren kalitate organoleptikoa abiadura ertain-apalean desagertuz doa.
Ireki ondoren, kalitate organoleptikoa urrituz doa azkar samar.
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 6,75 puntu, oxidazio-lorratzik, txigortze bizia, z...
Txigortze latzak, kafeak dituen ezaugarri organoleptiko ez onuragarrienak estaltzen ditu, hain zuzen ere, txigortze...
Ireki ondoren kalitate organoleptikoa abiadura ertain-azkarrean desagertuz doa.
Ezaugarri organoleptikoak: usaina: 6,5 puntu, txigortze ertain-bizia, oxidazio-arrast...
Banan-banan 8 oliba olio, 'birjina estra' motakoak. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
...behar dituztela, eta horrez gain, ezaugarri organoleptiko bereziak ere eduki behar dituztela (zaporea, kolorea, usain...
Banan-banan, etxerako 6 tentsiometro. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
...aren ezaugarriak berdindu nahian, elikadurazkoak eta organoleptikoak, hainbat osagai eransten dizkiote lehengaiari, soja babei a...
Banan-banan, gosaritako 9 galleta. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2009 (1)
Alderdi organoleptikoa neurtzeko, 45 kontsumitzailerekin dastatze proba egin dugu ...
Banan-banan, mikrouhin laberako palomita artoen zortzi lagin. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2003 (1)
...a arto hauei koipea gehitzen zaie beren ezaugarri organoleptikoak hobetzeko, zaporea batez ere.
Banan-banan, zortzi esne erdigaingabetu. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2004 (1)
...opako batean, eraldaketa kimikoak, fisikoak eta organoleptikoak ahalik eta gutxien gerta daitezen.
Baratze laboreak ezartzea. Egilea(k) FRAISORO ESKOLA. , LANEKI 2014 (5)
...>edukian eragiten dute, zeinak fruituaren ezaugarri organoleptikoei eta testurari eragiten dieten.
...mitzailearen begien aurrean duen itxuraz eta tasun organoleptikoez ari gara (zaporeak, aromak, testurak...)
...iritzizko ordena kronologikoari jarraituz, propietate organoleptikoak: itxura (forma, kolorea, akatsik ikusten den), ikusmenaren ...
...e hitzean biltzen diren ezaugarri nagusiak propietate organoleptikoak eta osasungarritasuna dira.<0}
Kalitate organoleptiko hobea
Batzuek besteek baino dezente gatz eta kaloria gehiago. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2006 (1)
... zaporea, usaina, kolorea, eta gainontzeko ezaugarri organoleptikoez gainera- nabarmendu ahal izan ditzagun.
Behi-esnea, segurua eta elikagarria. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2011 (2)
...gina izaten du elikadura-balioetan eta ezaugarri organoleptikoetan.
...>edukitzea, eta elikadura-balioak eta ezaugarri organoleptikoak askoz gutxiago aldatzen dira esterilizatuta baino.
Berdura izoztuak: ez da erraza okerreko usteak gainditzea. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2016 (1)
Berdura izoztuen ezaugarri organoleptikoak mantentzeko (testura, zaporea, kolorea eta usaina) funtsezk...
Bost izozkiak, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2002 (2)
..., prezioa ahantzi gabe, produktu hauetan ezaugarri organoleptikoak lehenesten dituenentzako).
...>diren arren, azken produktua ezaugarri organoleptiko (zapore, ukitu, etab.) ederrez hornitzen dute.
Brut Nature motako zortzi cava, banan-banan. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2002 (1)
...esu hori funtsezkoa baita cavaren ezaugarri organoleptikoak erdietsiko badira.
ELIKADURA. ARDOXKA. Andaluziako altxor zuriak. Egilea(k) SARRIUGARTE, Roberto. Berria, Euskal Editorea SM 2009 (2)
...e prozesu osoan, eta, era berean, ezaugarri organoleptiko bereziak emango dizkio ardoari. Egiteko prozesuaren aldetik...
...>du Jerezko haritz amerikarren botetan. Ezaugarri organoleptikoak manzanillaren oso antzekoak dira, almendra kutsuarekin, fre...
ELIKADURA. Ardoxka. Herri ardoa. Egilea(k) SARRIUGARTE, Roberto. Berria, Euskal Editorea SM 2009 (1)
...r eremu jakin batzuek eskaintzen duten berezitasun organoleptikoak.
ESNEKO ARKUMEAREN JAIA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2009 (1)
...> txakolina ekarri du berekin, eta ezaugarri organoleptiko oso onak. Txakolinak sailkatzeko dastetan oso puntuazio ona...
EUSKAL TXAHALTXITXA. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2006 (1)
...behikia erabiltzen dutenez, produktuaren ezaugarri organoleptikoek ez dute zerikusirik beste saltxitxa-mota batzuekin. Esatera...
Edabe bizigarririk bada.... Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2005 (1)
... kritikoena, kafeak berezkoak dituen ezaugarri organoleptikoak (zaporea, lurrina, etc.) agerraraziko dizkion substantzien ...
Edateko jogurtak: ohikoen antzekoak baina ñabardurekin. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2016 (1)
... produktuaren biskositatea, trinkotasuna eta ezaugarri organoleptikoak.
Edorta Salvador, okina: 'Elikagai integralentzat jatorrizko izendapena sortu beharko genuke'. Egilea(k) ILINTXETA, Reyes. Argia, Komunikazio Biziagoa, S.A.L 2017 (2)
...katen zigilu guztiek frogatzen duten bezala. Ezaugarri organoleptikoez hitz egiten badugu, aldiz, kalitate hobea dute hartzidura m...
...ko. Industrializazio aurretik ogiak zeuzkan ezaugarri organoleptikoak berreskuratu behar dira.
Eguberriak seguru gozatzeko. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2011 (1)
...n da arriskua eta hobeki irauten dute ezaugarri organoleptikoek.
Elikadura arloko segurtasuna: mitoak eta egiak. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2010 (1)
...moduan berotuta baino hobeki eusten diete ezaugarri organoleptikoei.
Elikadura iraunkorra: ingurumena ez irensteko. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2011 (1)
...>azkarrak kalte egiten baitie elikagaiaren baldintza organoleptikoei.
Elikadura orekatuaren gida praktikoa. Egilea(k) BAYER ZABALA, Estibalitz. , LANEKI 2016 (2)
EZAUGARRI ORGANOLEPTIKOAKNone
EZAUGARRI ORGANOLEPTIKOAKNone
Elikadura osasungarria: erosketak egin aurretik, egiterakoan eta ondoren. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2011 (1)
...zkoa da horien elikadura-bermea eta ezaugarri organoleptikoak zaintzeko (zaporea, usaina, kolorea, testura...).
Elikagaiak seguruago kontsumitzeko eta etekin hobea ateratzeko. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2014 (1)
Gerta liteke ezaugarri organoleptikoak zertxobait aldatzea.
Erizaintzako zainketak: medikazioa prestatzea eta gaixoari ematea. Egilea(k) DÍEZ, Dora. , LANEKI 2013 (2)
...atu, iraungipen-data eta medikamentuaren ezaugarri organoleptikoak baieztatuz.
...-abiadura zehazten dutelako edo botikaren ezaugarri organoleptikoak (zaporea, usaina...)ohobetzenidituztelako.
Eskolako menuan aukera gutxi izaten da arrain urdinetan, eta fruta eta barazki errazioak ez dira aski. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2018 (2)
Ezaugarri organoleptikoetan izaten den kalteaz gain, catering ereduaren beste arazo han...
...arekin, kaltetu egin daitezke elikagaien ezaugarri organoleptikoak (kolorea, zaporea, usaina, testura), eta horiek funtsezkoak...
Esnea: eztabaidaezin lehen, zalantzazko orain. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2010 (1)
...>haren zaporera, usainera eta gainerako ezaugarri organoleptikoetara; esan liteke, beraz, jendea zaletzeko orduan, esneak abanta...
Etxeko uraren hornikuntza, banaketa eta hustuketa. Egilea(k) SORIANO RULL, Albert; PANCORBO FLORISTÁN, F. Javier. , LANEKI 2014 (11)
...er daitezke komuneko ele- mentu osagarrietan. Arazo organoleptikoak sor daitezke. Korrosioa orokorra, higadura bidezkoa edo lok...
...lan handia eskatzen dute, eta ura- ren ezaugarri organoleptikoak aldatzen dituzte (usaina eta zaporea).
... instalazio osoan. Ez dituzte uraren ezaugarri organoleptikoak aldatzen; ez eta ezaugarri fisiko-kimikoak ere, eta beraz, ...
...garri fisikoak dira, aurrekoez gain, ezaugarri organoleptikoak ere; hau da, zen- tzumenen bidez hauteman daitezkeenak (kol...
2.1.1 Ezaugarri organoleptikoakNone
...ik gera daitekeela, eta horrek, uraren ezaugarri organoleptikoei eragin diezaiekela. Egoera horiei aurre egite aldera, aire-...
.... Bukatzeko, gogortasuna, azidotasuna eta ezaugarri organoleptikoak orekatze aldera, birmineralizazio-prozesu bat abian jartzen...
...> eta gutxiago instalatzen dira, uraren propietate organoleptikoak aldarazteko arriskua baitute, ura eta andelean bertan sartu...
...z. Estazio horiek uraren ezaugarri sanitarioak eta organoleptikoak kontrola ditzakete, matxurak detektatu, eta beha- rrezkoa b...
... du hodia, zirkuitutik igarotzen den uraren propietate organoleptikoak ez aldatzeko.
d. Ezaugarri organoleptikoak hobetzeko nahia (zaporea, usaina, kolorea edo uher- tasuna)...
Eztia: mitoak eta kondairak. Egilea(k) CONSUMER. Consumer, Eroski S. Coop. 2010 (1)
Eztia kalitatearen arabera sailkatzeko, ezaugarri organoleptikoak erabiltzen dira irizpide gisa: kolorea (tonu zurixkak izan ...
GIPUZKOA OINEZ. Egilea(k) GALARRETA, Xabier. Sustraia, Euskal Irrati Telebista 2007 (1)
...gu. Tamaina txikiko gaztak dira, oso ezaugarri organoleptiko onak dituzte. Bestalde, gazte jendea erakarri dugu. Artzain...